Tobias Hvilsted Welling er butikschef i en af landets travleste stationskiosker, og står blandt andet for 7-Elevens salg på Roskilde Festival.
Tekst:Ruth Winther PoulsenFoto:Søren Rønholt

Hvad går dit arbejde ud på?

”Jeg driver DSB’s 7-Eleven på Roskilde Station. Mit arbejde består i den daglige ledelse af butikken. Herunder at udvikle vores medarbejdere og sørge for, at vi altid er klar til at servicere de rejsende fra Roskilde Station.”

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

”Det er den frihed, jeg har med at drive forretningen, som var det min egen. Derudover kan jeg rigtig godt lide det spænd af mennesker, jeg arbejder sammen med, som går fra de 15-årige til folk i midten af halvtredserne. Jeg lærer noget af dem alle sammen.”

Hvad er det sværeste, du har oplevet med dit arbejde? 

”Det sværeste vil altid ligge i personale. Det kan tage en masse tid og kræfter at drive en forretning, men hvis det ikke fungerer i medarbejderflokken, er det et problem, der er svært at løse.”

Hvad arbejder du med lige nu?

”I øjeblikket arbejder jeg med at gøre klar til Roskilde Festival, hvor vi skal have et setup. Sidste år stod vi i en lille pølsevogn og solgte 6.500 franske hotdogs. Det var det hårdeste, jeg og mine medarbejdere har prøvet.”  

Hvad laver du i din fritid?

”I min fritid fotograferer jeg meget og bruger tid på foto- og videoredigering, som jeg kan lide at være kreativ med. Derudover kan jeg lide at bruge tid på hjemmesideopbygning og programmering.”

Hvilken tv-serie ser du for tiden?

”Jeg elsker serier og kan slet ikke styre det, når jeg først er i gang. Lige for tiden ser jeg de gamle ’Game of Thrones’, så jeg er klar til den nye sæson. Derudover nyder jeg også at se ’House of Cards’, ’Vikings’, ’Ray Donovan’… Ja, jeg ser rigtig mange serier!” 

Hvad er din livret?

”Lasagne, og det har det været hele mit liv. Min mors lasagne er den bedste.”

Hvis du kunne vælge frit, hvor ville du så rejse hen?

”Lige nu ville jeg rigtig gerne rejse til Bali, hvor jeg har boet i halvandet år. Det er 10 år siden, jeg rejste derfra, men jeg vil rigtig gerne tilbage.” 

 

Tags: , ,
SE MERE