Her får du junis nyheder fra DSB.
Tekst:RedaktionenFoto:DSB

GODE TIDER

I fjern- og regionaltogstrafikken opnåede DSB en kundepunktlighed på 78,5 procent i første kvartal af 2024. Ifølge kontraktmålet skal 75 procent af kunderne være fremme inden for tre minutter af planmæssig ankomst. Tallene skal ses i lyset af, at året startede med en snestorm, der påvirkede trafikken. I februar og marts har punktligheden i gennemsnit været over 80 procent – højere end samme måneder sidste år.

NYE TIDER

Fra 1. juni til og med 25. august er der ændrede tider og længere rejsetid mellem København, Slagelse og Odense på grund af sporfornyelse mellem Slagelse og Korsør. Ligeledes vil der fra 22. juni til og med 6. oktober i perioder blive indsat togbusser på hele eller dele af strækningen mellem Aarhus H og Aalborg på grund af sporfornyelse samt forberedelse til eldrift og – på dele af strækningen – højere hastighed mellem Langå og Aalborg.

Læs mere på dsb.dk/sporfornyelse

GØR DET NU!

I år er sidste chance for at få et rejsepas, som har gjort det nemt og billigt at komme rundt i Danmark siden sommeren 2020. Køb det på rejsepas.nu eller i RejseBillet-appen fra 4. juni, og få otte dages sammenhængende rejse overalt i landet i perioden 29. juni-11. august for 399 kroner, og hop frit på bus, tog, metro, lokalbaner og letbaner.

Tags: ,
SE MERE