Hvad har musiker og skuespiller Peder Thomas Pedersen altid med på rejsen?
Tekst:Louise Elly MeyerFoto:

1.

”Jeg er så ufattelig heldig, at min lejlighed, mit musikstudie, mine børns skoler og institutioner og min favorit-bager alt sammen ligger inden for en radius af en enkelt kilometer. Så jeg cykler altid rundt. På et tidspunkt boede jeg i København NV, og selvom der var dejligt, endte jeg tit med at tage bilen. Men altså … at sidde i bilkø i København giver mig simpelthen lyst til at stikke mine øjne ud. Når jeg skal rundt i landet på skuespil-opgaver, foretrækker jeg at tage toget. Jeg hader både bus og taxa, men i toget nyder jeg transporttiden. Man kan sidde helt roligt og lave alt muligt – uden at blive køresyg – samtidig med at man kommer frem.”

2.

”I min taske har jeg altid min computer, hovedtelefoner med noise cancelling, en bog, sygt mange notes­bøger og mine på det specifikke tidspunkt yndlings-skriveredskaber. I know, nerd alert.

3.

”Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at jeg mediterer, når jeg kører med toget, eller at jeg sidder og betragter de andre mennesker. Men jeg er desværre som de fleste og sidder og døds-scroller på min telefon eller laver praktisk arbejde på min computer. Hvis jeg er heldig, får jeg læst i en bog eller skrevet lange, dumme, selvcentrerede passager i mine notesbøger.”

Peder Thomas Pedersen, 49 år, musiker, skuespiller og den ene halvdel af Gramsespektrum. Aktuel med albummet ’Between the Ocean and the Snow’.  

Tags: , ,
SE MERE