Hvad har forfatter og livsstilsekspert Julia Lahme altid med på rejsen?
Tekst:Louise Elly MeyerFoto:Simon Klein Knudsen

1.

”Når jeg skal rundt i København, hvor jeg bor, foregår det altid på cykel. Men når jeg skal ud at holde foredrag og til kundemøder rundtomkring i Danmark, tager jeg toget. Ikke bare fordi jeg ikke har noget kørekort, men også fordi jeg arbejder virkelig godt i toget. Jeg skriver bøger og artikler, og der er bare et eller andet med koncentrationen. Man kommer fremad, selvom man sidder stille. For det meste er jeg i Jylland i hvert fald en dag om ugen. Jeg vil helst først med toget, der går 7:53, så jeg lige kan kysse mine børn godmorgen, inden jeg tager hjemmefra.”

2.

”Ud over min computer har jeg altid skiftesko med. Jeg vil gerne have høje hæle på, når jeg holder foredrag. Og så har jeg nødder, gulerødder, vand, æbler og nogle gange en regulær kæmpe-madpakke med. Hvis man ikke har noget med, og man bliver sulten undervejs i toget, kan man jo kun vælge mellem marcipanbrød og en lille pose chips. Det er ikke nok, haha.” 

3.

”Hvis ikke jeg arbejder, er jeg en af dem, der godt kan irritere andre mennesker, fordi jeg snakker. Jeg har meget lange telefonsamtaler i toget. Selvfølgelig ikke i stillekupeen. Men så får jeg ringet til en veninde eller min søster. Det er ikke alt, man kan sige i et tog, så jeg snakker altid i koder.”

Julia Lahme, 45 år, etnolog, livsstilsekspert og forfatter. Er aktuel med trend-foredrag landet over.  

Tags:
SE MERE