Hvad har musiker Astrid Cordes altid med på rejsen?
Tekst:Louise Elly MeyerFoto:Mads Fisker

1.

”Det er måske lidt paradoksalt: Jeg er musiker, men jeg har aldrig tid til at høre musik. På nær når jeg kører i tog. Der har jeg altid mine høretelefoner med og en liste med 4-5 plader, jeg skal have lyttet til. Jeg har en del togture tværs gennem landet, fordi jeg bor i København, og min familie bor i Skive. De ture er et frirum, hvor jeg endelig får lyttet til musik, mens jeg bare sidder og kigger på mennesker.” 

2.

”Jeg kommer altid til at købe alt for mange snacks, og det ligner lidt Roskilde Festival, når jeg skal af toget igen. For der ligger både nøddeskaller, frugt­skræller, en halv skive rugbrød og en lille kage. Uanset om det er en kort eller lang tur, holder jeg meget af at holde et lille teselskab med mig selv.”

3.

”Hvis ikke jeg har mine høretelefoner på, så er det, fordi jeg har min datter på tre år med. Vi kører altid i tog, når vi skal på ferie. Der kan hun løbe op og ned ad midtergangen og falde i snak med alle mulige. Og så er trekanten mellem sæderne, hvor man kan have sin bagage til at stå, simpelthen helt genial at lege hule i. Lidt sammenkrøllet, når man er over 30, men virkelig hyggeligt.” 

Astrid Cordes, født 1987, musiker, aktuel med ep-trilogien ’Hurry Up and Kiss Me While the Baby’s Still Asleep’ og en landsdækkende turné 10.-30. november. 

Tags: , ,
SE MERE