Hvad har komiker Thomas Warberg altid med sig på rejsen?
Tekst:Peter Nicolai Gudme ChristensenFoto:

1. FODBOLDPODCASTS

”Jeg lytter konsekvent til fodboldpodcasts – ’Fodbold FM’, ’Transfervinduet’, ’Mediano’, ’4 på foden’. Jeg lytter til det hele, tre, fire timer om ugen. Jeg ser ikke fodbold. Horsens-Vejle er jo 90 dødkedelige minutter på en røvsyg mark. Men den dygtige journalist kender til de foregående 100 års opgør og kan formidle alle historierne og intrigerne udenom.”

2. KIROPRAKTORPUDE

”Jeg er virkelig ved at blive gammel. Skal jeg sidde ned i mere end en time, må jeg have en lille, dum kiropraktorpude bag lænden. Ikke særlig rock and roll. Jeg gør, hvad jeg kan, for at gemme den under jakken og for at lirke den på plads, hvis jeg rører på mig i sædet.”

3. MOR I TELEFONEN

”Jeg skubber altid telefonopkald med min mor, til jeg er undervejs. Jeg gider sådan set godt snakke med hende, men det tager så lang tid. På landevejen er det perfekt. Fyn forsvinder med et opkald. Og så er det ikke kun fodbold, jeg bliver klog på, men også sladderen i Toftlund, hvor jeg kommer fra.”

Thomas Warberg, 35, er komiker, i februar skulle han efter planen have sin danmarksturné med showet ’Et storslået menneske’ på Bremen Teater i København, men den er foreløbigt udskudt.

Tags:
SE MERE