Hvad har Anna Lin Lundsgaard altid med på rejsen?
Tekst:Louise Elly MeyerFoto:Rasmus Luckmann

1.

”I min hverdag cykler jeg rundt i København. Men når det dårlige vejr – eller dovenskaben – tager over, tjekker jeg ind og ud af den offentlige transport. Det gør jeg også, når jeg rejser over landegrænser. Jeg elsker at rejse alene og gå på opdagelse i de europæiske storbyer. Natbusser og lyntog tager mig rundt mellem metropolerne, og transporttiden bliver en mulighed for at snakke med min sidemakker og møde verden
på den måde.”

2.

”Jeg er en sucker for at sidde og kigge ud ad vinduet med et soundtrack i ørerne, der får mig til at føle mig som hovedpersonen i en film. Jeg har altid flere album downloadet, så signalet ikke snupper mit main character moment, når toget kører gennem tunneler eller data-døde områder. I Danmark er vi dårlige til at komme hinanden ved, synes jeg, og det er heller ikke noget, jeg selv dyrker på de korte strækninger herhjemme. Men min nysgerrighed på nye oplevelser kan ikke holdes nede, når jeg er ude i verden.” 

3.

”Jeg har altid håndsprit i min taske, så jeg kan have rene hænder til mine snacks. Uanset om jeg skal besøge min familie i Odense eller på en længere tur mod Tyskland, har jeg altid snacks med. Ud over min trofaste vandflaske er jeg blevet ret vild med det nye varme veganske bananbrød fra 7-Eleven.”

Anna Lin Lundsgaard, 26 år, vært på bl.a. tv-serien ‘Den grønne optur’ og P3-podcasten ’Solo’.

Tags:
SE MERE