Hvad har skuespiller Marie Reuther altid med i toget?
Tekst:Peter Nicolai Gudme ChristensenFoto:Åsmund Sollihøgda

1.

”Jeg er lidt en last-minute-kinda-girl og bruger ofte togturen til det, jeg ikke har nået. For eksempel har jeg altid rouge og en lille bumsedækker (concealer) med i min taske, hvis jeg skal noget vigtigt – til casting for eksempel.”

2.

”Jeg tør ikke have noget i ørerne, når jeg cykler eller går – jeg er bange for at blive kørt over. Men jeg er blevet glad for mine små hovedtelefoner i toget. For nylig hørte jeg en podcast med balletdanser Alban Lendorf. Det var sjovt at høre om hans rejse ind i showbiz.”

3.

”Jeg hygger mig med at udfylde min Moleskine-ugekalender. Den giver et dejligt overblik over min tid. I øjeblikket arbejder jeg på Det Kongelige Teater og har klistret prøveplanen ind. Hvis der sker noget dejligt i mit liv, skriver jeg det bagefter som et dagbogsnotat, for eksempel ’Kom ind på Teaterskolen’.”

Skuespiller Marie Reuther, 25, spiller hovedrollen i HBO Max-serien ’Kamikaze’ og er indtil 12. november aktuel i ’Den indbildt syge’ på Det Kongelige Teater.

Tags: ,
SE MERE