Forfatteren og musikeren udpeger sine tre yndlingspletter på danmarkskortet.
Tekst:Peter Nicolai Gudme ChristensenFoto:Nilas RD, Colourbox

ASSISTENS KIRKEGÅRD, KØBENHAVN

”Jeg bor tæt på og kommer flere gange om ugen på kirkegården, der har været fast kulisse i mit liv. Jeg har været på dates og gået fra kærester her, mine skilsmisseforældre overdrog mig ofte her som barn, og det var her, min far, da jeg var otte år, spurgte mig, om jeg ville med til Iran på sommerferie. Det lød som et eventyr, men endte med at blive til en slags bortførelse.”

LILLEBÆLTSBROEN

”Jeg holder foredrag og underviser i rap og kommer meget rundt i Danmark. Toget er blevet en slags kontor, men jeg kigger altid op, når jeg passerer Den Gamle Lillebæltsbro, hvor man får sådan et fint overblik over et af de smukkeste landskaber i landet.”

HELLIGPEDER, BORNHOLM

”Sidst jeg var på Bornholm, opdagede jeg ved et tilfælde dette lillebitte fiskerleje, en hemmelig lille plet på turist­øen, hvor det er, som om tiden er gået i stå, og bådene vipper filmisk op og ned.”

Shahin Aakjær, 32, er forfatter, musiker, rejseleder og medstifter af sitet altom­iran.dk. Han er aktuel med den selvbiografiske bog ’Verdensbarn – Kan man bortføre sin egen søn?’

Tags: ,
SE MERE