Skuespilleren udpeger sine tre yndlingspletter på Danmarkskortet.
Tekst:Peter Nicolai Gudme ChristensenFoto:Sissel M. Abel

DEN RØDE PLADS, KØBENHAVN

”Jeg bor i Brønshøj, og der er ikke langt til Nørrebro, hvor jeg går i træningscenter eller mødes med folk til kaffe. Det er Københavns mest diverse kvarter, hvor hudfarver, faggrupper og socialklasser blandes – og et inspirerende sted at gå tur, hvis jeg arbejder med at skabe en karakter.”

HARESKOVEN, SJÆLLAND 

”Jeg er opvokset i Ballerup, lige op ad skoven, uden at værdsætte den specielt. Med tiden har naturen fået større værdi for mig, og med sine kæmpe træer er den god at gå rundt i, når jeg har brug for at reflektere og tænke kreativt. Eller bare for en pause, hvor jeg ikke skal præstere.”

GLYPTOTEKET, KØBENHAVN

”Et herligt, kæmpestort museum med blandt andet egyptisk, romersk og fransk kunst. Vinterhaven med palmerne er et åndehul. Her er dejligt varmt. Det er som at komme sydpå og mærke noget eksotisk midt i København.”

Skuespiller Arian Kashef, 26, er kendt fra blandt andet serien ’Kastanjemanden’ og filmen ’Shorta’. Fra 9. til 21. december er han aktuel i familieforestillingen ’Cirkus Jul’ på Tangkrogen i Aarhus.

Tags:
SE MERE