DET SKAL DU BRUGE 1/4-1/2 kål, fx hvidkål, spidskål eller broccoli 2 fed hvidløg Olie at stege i 1 bundt forårsløg Evt. en rest kylling eller andet kød 3 æg 1/2 dl soja 2 tsk. sukker 4 store håndfulde kogte nudler 1-2 dl peanuts 1 lime HVORDAN Snit kål og hvidløg fint, og steg begge dele i lidt […]
Tekst:Louisa LorangFoto:Mikkel Adsbøl

DET SKAL DU BRUGE

1/4-1/2 kål, fx hvidkål, spidskål eller broccoli
2 fed hvidløg
Olie at stege i
1 bundt forårsløg
Evt. en rest kylling eller andet kød
3 æg
1/2 dl soja
2 tsk. sukker
4 store håndfulde kogte nudler
1-2 dl peanuts
1 lime

HVORDAN

Snit kål og hvidløg fint, og steg begge dele i lidt olie på en stor, varm pande.

Snit forårsløgene fint, gem det meste af det grønne til servering. Kom forårsløg på panden med kål, og steg kort. Skær kyllingen i mundrette stykker, og kom dem på panden.

Skub det hele ud til den ene side af panden. Slå tre æg ud, og steg dem til røræg i lidt olie på den anden side af panden. Vend det hele sammen. Smag til med soja og sukker, og kom nudler i.

Vend forsigtigt det hele sammen, og varm igennem. Server nudlerne toppet med forårsløg og hakkede peanuts, og giv limebåde til.

 

Tags: , ,
SE MERE