Hvad har Lærke Bagger altid med på rejsen?
Tekst:Louise Elly MeyerFoto:

1.

”Jeg kan ikke køre bil, så jeg tager altid toget rundt i landet, når jeg skal ud at holde workshops. I nogle perioder har jeg taget flyveren til Aalborg – jeg kommer deroppefra – fordi det var hurtigere, men jeg er totalt gået væk fra det igen, fordi jeg megagodt kan lide at sidde i toget. Det er gratis meditations-tid.”

2.

”Egentlig vil jeg gerne snakke med folk, men jeg booker altid plads i stille­zonen. Der er så meget larm i mit hjem, fordi jeg har to små børn, så det er superfedt at sidde et sted uden støj, hvor jeg kan høre lydbog og strikke. Jeg har taget toget mellem Aalborg og København i 18 år, og kvinderne har altid siddet og strikket i toget. Men nu ser jeg også mænd og yngre kvinder, der gør det.” 

3.

”Jeg har altid flere forskellige slags strikketøj med i tasken, kaffe og en eller anden virkelig kulhydratholdig sandwich, fordi jeg ved, at jeg bliver sulten et eller andet sted omkring Vejle. Jeg har aldrig guf med, fordi jeg er meget mere til junkfood. Nogle gange sniger der sig en taquito med. Men jeg er så skamfuld over at sidde og spise taquitos i toget, så jeg køber altid kun én, som jeg spiser, inden jeg går ind. De lugter ret kraftigt nemlig.” 

Lærke Bagger, 37 år, strikdesigner, aktuel med landsdækkende workshops og DR-serien ’ Feldthaus og Bagger taber masken’. 

 

Tags:
SE MERE