Hvad har Jacob Haugaard altid med i toget?
Tekst:Peter Nicolai Gudme ChristensenFoto:Simon Jeppesen

1.

”99 ud af 100 sidder og kigger ned i deres telefon – også jeg. Den digitale tidsalder er over os, og jeg køber aldrig aviser mere. Alligevel godtager jeg det faktisk ikke, men prøver tit at tvinge mine medpassagerer til at smalltalke. Jeg siger: ’Det er ellers godt vejr i dag.’ Og lidt senere: ’Man burde sidde ude i haven.’ Folk er åbenlyst irriterede, men til sidst får vi en god snak.”

2.

”Hver eneste gang, jeg passerer en ATM, hæver jeg kontanter. Jeg har rejst meget rundt i verden, og lige så snart man kommer uden for alfarvej, er man ikke klædt ordentligt på uden rede penge.”

3.

”Jeg kører faktisk mest i bil, showbiz foregår sjældent ved en togstation. Så hører jeg radio. Altid P1, som er en fornøjelse. Jeg holder mig fra P3 og P4, deres musik er middle of the road og uendelige spillelister. Jeg savner gode værter og musikalske temaer. De kan ikke være det bekendt.”

Skuespiller, musiker, komiker m.m. Jacob Haugaard, 69, er aktuel i filmen ’Krummerne – Det er svært at være 11 år’.

Tags:
SE MERE