Hvad har Mark Le Fevre altid med på rejsen?
Tekst:Peter Nicolai Gudme ChristensenFoto:PR

1.

”Optræder jeg i en flække midt i ingenting, er bilen at foretrække. Er det i Aarhus, er det lækkert at tage toget og koble fra. Jeg skal for guds skyld have mine hovedtelefoner med, ellers sidder jeg og lytter med på 50 samtaler eller irriteres over nogen, der trækker vejret mærkeligt. Jeg har lige fået et par Sennheiser med noise cancellation.”

2.

”På min iPad ser jeg film, YouTube og serier. Jeg er i gang med HBO’s ’Succession’ om familieintrigerne ved generationsskiftet i et underholdningsimperium. En dramaserie, der samtidig er sjov. Komikerne Adam McKay og Will Ferrell er executive producers.”

3.

”Jeg er håbløs til at planlægge og har efterhånden været igennem hele 7-Elevens spiselige sortiment. Deres taquitos er gode, men fedtede. Jeg er holdt op, fordi jeg får halsbrand af dem. Jeg forsøger at holde mig til fuldkornsboller, men skæver stadig skyldigt til de varme tilbud.”

Komiker Mark le Fevre, 33, er kendt fra blandt andet TV 2-programmet ’Stormester’.  I foråret er han på danmarksturné med one-man-showet ’Heldig’.

Tags:
SE MERE