Hvad har Anna Vind – alias AVA – altid med på rejsen?
Tekst:Peter Nicolai Gudme ChristensenFoto:Therese Vadum

1.

”Jeg studerer sangskrivning på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og rejser tit til Hjørring for at besøge min familie eller til København for at besøge min søster eller høre en koncert. Så har jeg altid et krydsogtværs-hæfte med. Det giver et pauserum fra hverdagen, hvor jeg kan lægge telefonen og bruge hjernen på en anden måde.”

2.

”Det kan være rart med en podcast i ørerne. For tiden lytter jeg meget til ’Mads og A-holdet’, hvor en masse hverdagsproblematikker kommer op at vende. De fleste er relaterbare, og dem, der er langt ude, giver et godt grin med på vejen.”

3.

”På længere rejser har jeg computer med. Så kan jeg arbejde på ny musik og tage noter, hvis jeg hører eller ser noget inspirerende.”

Anna Vind, 28 år, har under kunstnernavnet AVA udgivet debut-ep’en ’Alt for meget, alt for lidt’. 6. januar spiller hun på Rust i København.

Tags:
SE MERE