Musikeren udpeger sine tre favoritsteder i Danmark.
Tekst:Peter Nicolai Gudme ChristensenFoto:PR, Colourbox

TORNBY KLITPLANTAGE, VENDSYSSEL

”Jeg er vokset op i Tornby og kommer der stadig med jævne mellemrum for at besøge mine forældre og få mit Vesterhavs-fix af saltvand, store bølger og træer, der står skråt, fordi blæsten hamrer ind over kysten. Videoen til min nye single ’Sneblind’ er filmet her, blandt andet med drone. Det var mindblowing at se min barndoms landskab oppefra.”

VESTERBROS TORV, KØBENHAVN

”Du har Eliaskirken, cafeerne, værtshusene og isbutikken på et lille areal. Nogle vælter ud i en brandert lige oven i et bryllup eller en begravelse, mens andre konverserer over en kop kaffe. Der er fuld knald på døgnet rundt, men kultursammenstødet er for det meste fredeligt. Jeg boede der i 15 år og har stadig studie lige rundt om hjørnet. I mit hjerte har jeg aldrig helt forladt Vesterbro.”

HARESKOVBY, KØBENHAVN

”Efter mange år på femte sal er det dejligt at have jord under fødderne. Vi har rabarber og æbletræer i haven. Og rådyr, ræve og egern. Der er mørkt om natten, så man kan se stjerner. Skoven rundt om er kæmpestor, og i starten fór jeg vild på mine løbeture. Den fornemmelse kunne jeg godt lide, selv om jeg nogle gange kom lidt sent hjem.”

Nana Jacobi er musiker og medstifter af koncertkollektivet og pladeselskabet HUN SOLO, der vil skabe ligestilling og mangfoldighed i dansk musik. 9. november står de bag en række koncerter på Forbrændingen i Albertslund. ’Sneblind’ udkommer 22. november.

 

Tags:
SE MERE