Tv-værten udpeger sine tre yndlingspletter på Danmarkskortet.
Tekst:Louise Elly MeyerFoto:PR, Colourbox

SDR. FELDING

”Min familie og jeg flyttede hertil fra Herning, da jeg var 10 år. Den tryghed, der er i at vokse op i et lille samfund, hvor alle kender hinanden, har formet mig. Det første kys fik jeg i Sdr. Felding. Mange af min ungdoms erotiske oplevelser er foregået her, så både min krop og mit sind er formet af byen. På mange måder er jeg stadig bare Karen Marie og Bjarnes søn fra Sdr. Felding.”

RØRVIG

”Tidligere kendte jeg kun Rørvig som en reference fra en gammel Lex & Klatten-sang. Men jeg må sige, at byen og hele området har betaget mig. Jeg er kommet der de sidste 15 år i min svigerfamilies sommerhus, og jeg nyder især de mange sommerdage ved vandet, i kajakken eller på SUP-boardet. En løbetur om morgenen rundt i Rørvig, inden den rigtig er vågnet, og et dyp i havet bagefter er den bedste måde at starte en sommerdag på.”

 HUMLEBY, KØBENHAVN

”Jeg har altid elsket det her gamle rækkehuskvarter i København. I sig selv står det som et levn fra fortiden midt i en by, der er i evig forandring. Jeg er så privilegeret at bo lige midt i det. Jeg holder af at se årets gang i Humleby, og det bedste, jeg ved, er, når sneen har lagt sig som et hvidt tæppe, for så ligner det ganske enkelt mere et julekort, end de fleste julekort gør.”

Thomas Skov, 36 år, journalist, tv-vært og forfatter. Aktuel med ’Snip snap snork – Julehistorier fra Sovgodtersgade’, som han har skrevet sammen med Martin Sommer og sin kone Emilie Bruhn. Politikens Forlag. 

Tags:
SE MERE