Skuespiller Emilie Kroyer Koppel udpeger sine tre yndlingssteder på danmarkskortet.
Tekst:Louise Elly MeyerFoto:Nikolaj Thaning Rentzmann

KIKHAVN, HUNDESTED

”Mine forældres sommerhus ligger i Kikhavn, og da jeg var lille, var vi der hver weekend. Det er stadig en ventil for mig. Jeg værdsætter at kunne tage derop, når jeg har brug for et pusterum fra hverdagens travlhed. Kikhavn er lidt anderledes end de andre byer på nordkysten. Det er ikke helt nemt at opdrive et postkort eller en is. Der er en særlig ro, hvor man bare kan gå ture i skoven, bade i havet, lave god mad, sove længe og være sammen med dem, man elsker mest.”

VÆRNEDAMSVEJ/FREDERIKSBERG ALLÉ

”Man finder mig stort set altid i det område. Jeg elsker at slentre rundt i gaderne, især ned ad Værnedamsvej eller Frederiksberg Allé. Jeg elsker stemningen og energien. Folk er glade, og man kan altid finde en hyggelig lille bar eller café. Frederiksberg er lidt mere barnevogne og lange køer foran bageren, hvor Vesterbro er mere hipster-agtigt. Jeg synes, det er fedt, at der er et skel og forskellige stemninger, selvom de to steder ligger lige op ad hinanden.”

BORNHOLM

”For et par år siden foreslog mine forældre min storebror og mig, at vi skulle lave en ny familietradition: en uge på Bornholm hver sommer. Det er en rigtig klassisk familietur, hvor vi spiller minigolf, spiser god mad og cykler rundt på række med cykelhjelm på. Klokken fem finder vi som regel et sted i solen og drikker en gin & tonic og spiser nogle chips og oliven. Andre gange har vi spillet minigolf til så sent, at alle restauranterne har været ved at lukke, og så måtte vi ned og finde en pizza.”

Emilie Kroyer Koppel, 20 år, er skuespiller og har bl.a. medvirket i spillefilmen ’Ustyrlig’, der havde premiere i marts.

 

Tags:
SE MERE