Hvad har antropolog og forfatter Dennis Nørmark altid med sig på rejsen?
Tekst:Peter Nicolai Gudme ChristensenFoto:Robin Skjoldborg

1.

”Jeg har skrevet en bog om at være effektiv på arbejde og få det bedste ud af den tid, man har. På farten holder jeg mange møder. Jeg sidder sjældent i stillekupé og har altid mine store, klodsede B&O-hovedtelefoner med. De har også god lyd, hvis jeg lytter til musik eller ser film på vej hjem.” 

2.

”Jeg har altid et langt HDMI-kabel med, når jeg skal rundt og holde foredrag – under normale forhold cirka tre dage om måneden – og overnatter på hotel. Så kan jeg forbinde min computer med tv’et og se, hvad jeg har lyst til. Den analoge forbindelse fungerer altid.”

3.

”Jeg læser faglitteratur til daglig og prøver at presse skønlitteraturen ind på rejser. Næste gang forventer jeg et godt grin af Stine Pilgaards ’Meter i sekundet’, der handler om et højskolemiljø. Jeg har selv brugt en del af mit liv i den bizarre verden, hvor arbejde og fritid smelter helt sammen – og er stadig bestyrelsesformand for en højskole i Aarhus.”

Dennis Nørmark, 43, er antropolog, forfatter og foredragsholder. Han er aktuel med bogen ’Tilbage til arbejdet – Sådan bekæmper vi pseudoarbejde i organisationer’.

Tags:
SE MERE