Skuespilleren udpeger sine tre yndlingspletter på Danmarkskortet.
Tekst:Peter Nicolai Gudme ChristensenFoto:Karen Rosetzsky, Colourbox

TOLDBOD BODEGA, KØBENHAVN

”I de sidste 15 år er jeg kommet her med tre veninder til jul for at nyde deres julebord. Her står tiden stille, og indretningen, menuen og gæsterne forandrer sig ikke. Efterhånden har jeg også gjort det til en tradition for mine børn at lade dem komme med og opleve et København, som ikke er sådan lige til at opstøve længere.”

RØDKILDE, MØN

”Jeg tilbragte et år i Rødkilde på en fantastisk højskole i starten af mine tyvere og kan få ’hjemve’, når jeg tænker på fredfyldte Stege Nor, de bakkede marker, Stege by og den lille, særlige, selvforsy­nende ø Nyord i Stege Bugt.”

FALSLED KRO, FYN

”En totaloplevelse, hvor gastronomi, natur, service og kro glider elegant i én bevægelse.”

Katrine Greis-Rosenthal, 35, er skuespiller og kendt fra blandt andet ’Lykke-Per’. Aktuel i ’Smagen af sult’, hvor hun spiller over for Nikolaj Coster-Waldau.

Tags:
SE MERE