Hvad har Julie Moberg Hansen – alias Ju Kaia – altid med på rejsen?

1.

”Jeg er virkelig en snack queen. Jeg tager aldrig på en længere rejse uden den helt rigtige madpakke. Og med madpakke mener jeg ikke sådan en varm ’lad nu være’-makrel-madpakke. Nej, nej. Jeg skal have en god sandwich, noget frisk frugt, lidt juice og noget slik. Der er alligevel fire-fem gode timer fra København til Aalborg, når jeg skal hjem og besøge min familie.”

2.

”Mine høretelefoner er også altid med. Tit er det min egen musik, jeg sidder og lytter til. En demo, hvor teksten skal rettes lidt til, eller en melodi, der skal skrives tekst til. I toget får jeg altid koblet fra og fordybet mig i min to do-liste. Flere af mine sange er skrevet i toget. Når man sidder og kigger ud ad vinduet, er der ligesom et tanke-flow, der bare kører på skinner, hehe.” 

3.

”Derhjemme har jeg fire forskellige virkelig bløde putte-puder, og jeg har altid en af dem med, når jeg skal ud at rejse. Nu lyder det måske, som om jeg er otte år gammel, men jeg vil gerne være sikker på at kunne sidde eller ligge godt. Det er en lille, aflang og meget blød kramme-pude. Efterhånden lugter den nok lidt, fordi den har nogle år på bagen. Men den er altid med mig.”

Julie Moberg Jessen, 28 år, er musiker, kendt under kunstnernavnet Ju Kaia, aktuel med ep’en ’All of me but not even close’.