Teaterinstruktøren udpeger sine tre favoritsteder på danmarkskortet.
Tekst:Peter Nicolai Gudme ChristensenFoto:Privat, Colourbox

SJÆLLANDS ODDE

”Jeg er vokset op i Virum, men min familie har sommerhus i et nedlagt landbrug tæt på Odden Færgehavn. Mine tre favoritsteder deromkring er fiskehandlen i Havnebyen, Arne Jacobsens røgeri samme sted og den biodynamiske Birkemosegaard. Jeg elsker at spise. Specielt når råvarerne er så gode.”

MORGENSTEDET, CHRISTIANIA, KØBENHAVN

”Man kan kun vælge dagens ret, men den er altid superlækker og vegetarisk. Det er hyggeligt at sidde i den grusbelagte have, hvor spurvene spiser ens madrester, eller indenfor om vinteren, når madlavningen får ruderne til at dugge. Publikum er dejligt forskelligartet, og jeg kan holde et møde, sidde en hel dag og arbejde eller bare komme forbi og drikke kaffe.”

KASTRUP SØBAD, KØBENHAVN

”Et flot arkitektonisk stykke badebro, der cirkler sig ud i vandet og ligner en snegl. Om dagen er den packed med børnefamilier og unge mennesker, der leger og springer i vandet fra vippen, mens flyene lander og letter i baggrunden. Om aftenen er det dejligt at drikke vin i dens blå neonbelysning.”

Anna Balslev, 28, er uddannet instruktør fra Den Danske Scenekunstskole i 2019. Hun har instrueret forestillingen ’Færdig med Eddy’ på Betty Nansen Teatret i 2018 og er frem til 9. februar aktuel med ’An Education’ på Revolver på Republique i København.